Review 3

      18

Hướng dẫn giải giờ Anh 6 nhận xét 3 (Unit 7-8-9). Đây là phần bài tập nằm trong cuốn sách "Global success" được biên soạn theo chương trình đổi mới của bộ giáo dục. Hi vọng, với biện pháp hướng dẫn cụ thể và giải chi tiết học sinh sẽ làm bài giỏi hơn


LANGUAGE

1. Circle the word with the different underlined sound. Listen & check.

Bạn đang xem: Review 3

1. A. Tower B. How C. Snow

2. A. Symbol B. Opening C. Postcard

3. A. Farther B. Earth C. Both

4. A. Saturday B. Racket C. Game

5. A. Tennis B.prepare C. Chess

=> Answer:

1. C 2. A 3. A 4. C 5. B

2. Choose a, B, or C khổng lồ fill the gaps in the passage

Most children love (1) ........... Activitieswhen the weather is good. They playfootball, go skateboarding or go (2)........ . In countries with a lot ofsnow like (3) ........... , children go skiingwith their parents to lớn practise skiing. When they are not skiing, they can stay athome and watch interesting (4) ..........on TV or visit (5) ........... In the area.

1. A outdoor B. Indoor C. School

2. A. Tennis B. Karate C. Swimming

3. A. Sweden B. India C. Brazil

4. A. Characters B. Viewers C. Programmes

5. A. Sports B. Thành phố C. Landmarks

=> Answer: 1. A 2.C 3.A 4.C 5.C

3. Complete the sentences with thewords / phrase in the box.

football city landmark

television summer sports

1. The Eiffel Tower is a famous ............in Paris.

2. Pelé is a great ............ Player from Brazil.

3. There are many educational programmeson ...........

4. I think no other ........... In the world ismore interesting than Los Angeles.

5. ............... Are very popular in countieswith a lot of sunshine like Austratia.

=> Answer:

1. Landmark 2. Football 3. Television

4. đô thị 5. Summer sport

4. Choose the correct answer A, B, or C.

1. John, you are late. The match .......... Tenminutes ago.

A. Starts B. Started C. Is starting

2 Ben wrote his parents a postcard ...............he was on holiday.

Xem thêm: Nsut Hoàng Hải - Vừa Hết Vai, Nsưt Hoàng Hải Đã “Dỗi” Ê

A. Because B. And C. While

3. Hong Kong is famous for...............double-decker buses.

‘A. Its B. It C. It’s

4. Sports & games ............ An importantpart in our lives.

A. Play B. Plays C. Played

5. The USA first colour TV in 1953.

A. Has B. Have C. Had

6. We are now in the city museum ...........any objects on display.

A. Not touch B. Don"t touch

C. Don’t touching

=> Answer:

1. B 2. C 3. A 4. A 5. C 6. B

5. Correct the undertined questionword(s) if needed.

1. Who sports vì chưng you like?

2 What time do you have English class?

3. What do you like Hoi An?

4. What tall are the Twin Towers inKuala Lumpur?

5. When is the Great Wall: in china orin Korea?

=> Answer:

1. Who => What 3. What => Why 4. What => How 5. When => Where

SKILLS

1. Read the two descriptions of strange sports và choose titles for them

*
giờ đồng hồ Anh 6: đánh giá 3 (Unit 7-8-9)" width="217" height="75">
*
giờ đồng hồ Anh 6: review 3 (Unit 7-8-9)" width="485" height="132">

=> Answer:

1. Cheese Rolling 2. A Toe Wrestling

2. Use the information from the passages above khổng lồ tick the correct box

*
giờ đồng hồ Anh 6: review 3 (Unit 7-8-9)" width="252" height="243">

=> Answer:

- Toe Wrestling: 2, 5

- Cheese Rolling: 1, 3, 4,

3. Work in groups. Interview your classmates about their likes. Take notes of their answers và report to the class.

*
tiếng Anh 6: reviews 3 (Unit 7-8-9)" width="239" height="172">

=> Answer: Học sinh thực hành trên lớp theo nhóm

4. Listen khổng lồ a talk about Singaporeand fill the missing information.

*
tiếng Anh 6: reviews 3 (Unit 7-8-9)" width="218" height="89">

Singapore attracts millions of(1)............. Every year. A hop-on hop- off bus goes (2) ............ Around the city. The cost of the tour is (3) .............. Dollars. The bus comes every (4).............. Minutes. This tour is good for people with (5) ......... Time.

=> Answer:

(1) visitors (2) slowly (3) 35 (4) 30 (5) little

5. Look at the information on Mark"s visitto India last summer. Write a paragraphof about 50 words about his visit.

*
tiếng Anh 6: review 3 (Unit 7-8-9)" width="239" height="178">

=> Answer:

Last summer, Mark visited Delhi in India. He had 7 days for visiting this country. In India, he watched a snake performance, visited temples and ate street food. People in this place were friendly và the weather was hot.